">
Foscam.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Gratis frakt ved bestilling over Kr.2500,-!

Bestillinger sendes innen 24t

Om oss

Nettbutikken Foscam.no drives av Lindit AS (Org.nr.NO916009208MVA)
Vi er et helnorsk firma som er utvalgt til å være den offisielle distributøren og forhandleren av Foscam produkter i Norge. Siden oppstarten i 2009 har vi solgt tusenvis av Foscam produkter til fornøyde kunder. Vi tilbyr følgende:

  • Rask levering. Alle produkter sendes ut fra vårt lager i Sandefjord. Bestillinger sendes innen 24t. Din pakke kan normalt hentes på ditt postkontor i løpet av 1-4 dager.
  • Alltid siste versjon av produktene. Elektronikk er "ferskvare" som forbedres og videreutvikles kontinuerlig. Vi vet at det er viktig for våre kunder å få levert den nyeste utgaven.
  • Profesjonell support. Vi har over 10 års erfaring erfaring og god kunnskap om Foscam produktene.
  • Verksted i Norge. Skulle du være uheldig og produktet går i stykker, så sender du det til vårt verksted.

Når du bestiller produkter her på Foscam.no så håndteres ordre, levering, support og garanti av Lindit AS.

Retur av EE-avfall
Lindit AS overholder sitt ansvar for miljøvennlig retur i Norge. Dette gjør vi gjennom medlemskap i returselskapet Norsirk AS som ivaretar vårt produsentansvar. Norsirk et landsdekkende returselskap som driver innsamling og håndtering av elektronisk avfall. Norsirk henter EE-avfall fra 2500 hentesteder i hele Norge. Privatpersoner kan levere EE-avfall gratis til kommunale avfallsmottak eller til forhandler/butikk som selger samma type EE-produkter.

Trykk ENTER for å søke